Сред публиката имаше много деца и ентусиазирани  млади хора, което

...
Сред публиката имаше много деца и ентусиазирани  млади хора, което
Коментари Харесай

20 хиляди лв. получава баскетболният „Черноморец“, след като окичи Бургас с Купата на България

Сред публиката имаше доста деца и ентусиазирани  младежи, което е отзив за повишаващата се известност на баскетболната игра в Бургас, написа в докладната на Димитър Николов

Общинският съвет в Бургас гласоподава парична премия в размер на 20 000 лв. на Сдружение Баскетболен  клуб „ Черноморец “ за голямото му спортно достижение. Това е исторически триумф за тима, който завоюва по решителен метод Купата на България при мъжете, се показва в докладната на кмета на Бургас Димитър Николов.

„ На 17 март 2024 година в многофункционална зала „ Арена Бургас “ бургаският клуб победи „ Спартак “ Плевен, спечелвайки по този начин мечтаната купа с резултат 86:62. Финалният дуел провокира огромен зрителски и медиен интерес. С доста предпочитание и майсторски отигравания, бургаският тим справедливо прибави трета купа на България и първа такава от 49 години насам. Момчетата на треньора Васил Евтимов демонстрираха висок състезателен дух и темперамент за победа. Сред публиката имаше доста деца и ентусиазирани  младежи, което е отзив за повишаващата се известност на баскетболната игра в Бургас. Това неимоверно ще ускори в допълнение интереса на подрастващите към спортни интензивности – главен акцент в политиките на Общината, свързани с ограниченията за превъзмогването на сериозните демографски провокации, пред които сме изправени, като част от демографската рецесия на национално равнище.

Спечелването на Купата на България при мъжете е подобаващ триумф за положения труд от спортисти, треньори и управлението на клуба “, написа още в докладната, която бе призната с цялостно единогласие.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР